• Deň Zeme

          • 🌿 Vo štvrtok popoludní sme v areáli našej materskej školy spoločne s rodičmi oslávili Deň Zeme 🌏 Dozvedeli sme sa mnoho zaujímavých informácií o živote včiel a o ich starostlivosti vďaka pánom včelárom, a taktiež odborníci na ovocné stromy nám poskytli veľa dobrých rád, ako ich správne pestovať. 

            🌿 Táto krásna akcia sa vydarila aj vďaka veľkému zanieteniu rodičov a detí, ktorí usilovne pracovali na výsadbe v bylinkovej záhradke, v arboréte, kde sa vysadilo množstvo ovocných kríkov, na výsadbe pôvodných odrôd ovocných stromov, s čím nám pomohli odborníci a taktiež sme spoločne vysadili popínavé rastliny, ktoré budú postupne vytvárať "zelenú stenu"🍀 Deti nakoniec spoločne s rodičmi vysadili pripravené "kvetinové bomby" do "včelieho bufetu"🐝

            Bol to vskutku deň plný zážitkov a toho najbližšieho kontaktu s prírodou.🌱

             

            🍀 Ďakujeme všetkým rodičom, ktorí nám darovali kríky a rastliny na výsadbu, a taktiež ďakujeme rodičom, ktorí prišli a svojou aktívnou účasťou prispeli k úspešnému priebehu našej akcie. 

            ♥️ Všetci spoločne robíme tento svet krajším. ♥️

             

            Osobitné poďakovanie patrí:

             

            🌼 Včelarom: pánovi Pekľanskému a pánovi Uličnému

             

            🌼 Arboristovi pánovi Germuškovi a ovocinárovi pánovi Polákovi

             

            🌼 Bezobalovému obchodu Chutné vrecko Sabinov Chutné vrecko - bezobalový obchod, zdravá výživa 

             

            🌼 Záhradníctvu Sadex za darovanie 6 ks popínavých rastlín do zelenej steny.

          • Deň Zeme

          • 🍀 Srdečne Vás pozývame stráviť s nami príjemné popoludnie v areáli našej materskej školy pri príležitosti osláv Dňa Zeme 🌏

          • Oznam

          • Počas veľkonočných školských prázdnin t.j. vo štvrtok 6.04.2023 a utorok 11.04.2023  bude naša materská škola v režime zbernej triedy pre vopred nahlásené deti.  Zberná trieda bude v triede č.5- bočný vstup od výškových bytoviek od 6:00 hod do 17:00 hod. Od stredy 12.04.2023  bude MŠ v bežnom režime.